Covid-19

Här kan du läsa fortlöpande info om hur Fru Strid hanterar covid-19 under 2021. Vi jobbar hår för att kunna ta emot kursdeltagare om än i begränsad omfattning. Läs mer nedan.

Mat på verandan

Vi äter något gott på verandan eller om vädret tillåter äter vi i trädgården eller galleriet.

Övernatta på Väddö

Det finns flera bra alternativ att övernatta på Väddö. Alla alternativ hittar du på

www.vaddo.se

Hitta till Edeby


Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp, kliv av vid hållplatsen "Edeby Torg". Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter.  Du reser med SL biljett.


Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och  adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.


Latitud 60,0099

Longitud 18,8021

Fru Strid vs Covid-19

Vad händer med kurserna i år?

Det är oerhört svårt att planera kurser 2021, längtan att få träffas och lära nytt tillsammans är stor och vi vill gå kurser igen. Men det bygger även i år på vaccin eller antikroppar eller ett nytaget test att kursledaren och kursdeltagarna är friska

Informationen på denna sida uppdateras fortlöpande när ny info finns att ge.


Vad gäller hos Fru Strid- senaste nytt april 2021?

  • inga kurser kommer att hållas förrän kursledaren är vaccinerad (troligtvis i maj/juni)
  • kursdeltagare ska vara helt frisk, ha vaccinerats eller ha intyg på antikroppar.
  • under kursdagarna spritar och tvättar vi händerna, använder munskydd (om du är bekväm med det) alt visir (finns att köpa på Biltema och liknande affärer) - VI HÅLLER AVSTÅND.


Kursanmälan

  • du kan göra en intresseanmälan att gå en kurs här. När du gjort det kommer du få en bekräftelse att du är listad på kursen/kurserna du anmält dig till.
  • I god tid innan kursstart får du veta om kursen kan genomföras eller inte. Om du inte vill ha din plats kvar i kön, hör av dig till kicki@frustrid.se så jag får veta.
  • vi är fyra deltagare + kursledare på alla kurser.
  • lunchen läggs i lådor till var och en,  fika ingår i kursavgiften


Läs mer om kurserna här 


Har du frågor om covid-19 hos Fru Strid, vänligen kontakta mig