Kontakt

Hör av dig om du har frågor om broderikurserna eller galleriverksamheten, vi hörs / häslningar Kicki

Hitta till Fru Strid


Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp, kliv av vid hållplatsen "Edeby Torg". Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter.  Du reser med SL biljett.


Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och  adressen Grisslehamnsvägen 161 i Edeby på Väddö, 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.


Latitud 60,0099

Longitud 18,8021

Ja tack, jag vill ha information om kurser, utställningar och erbjudanden
 
 
 
 
 

Tankar om mitt arbete

Min passion är fiberns förmåga att forma sig, tråd, tyg, ett band till en bild eller skulptur. Ibland blir det som jag vill och ibland blir det något annat. Jag berättar gärna en historia och bilderna blir nästan alltid färggranna, naiva och humoristiska. Jag arbetar alltid med vackra material som ylle, silke, tenn, silver, plast, glas, aluminium, trä … Ofta blir mina bilder inte en tavla för väggen utan ett bruksföremål, ett  smycke eller något helt obrukbart förutom för sinnet och ögat.


Aktuella kurser, utställningar, verksamhet, CV

Om du vill se aktuellt kursutbud, klicka här

Om du vill handla något från hemsidan, gå till webbutiken

eller specialbeställa ett verk, maila eller ring 0704-839697.

Om du är intresserad av att ställa ut i galleriet, maila mig

Läs mer om mig, ladda ner mitt CV


Företaget innehar F-skattsedel


Kontakt


Jag heter Kicki Jonsson och undervisar i broderi i Fru Strids ateljé, bjuder in gästlärare samt driver ett sommargalleri och visar konst i alla former i den pittoreska byn Edeby på Väddö.


Om du vill besöka Fru Strid - slå en signal

Är jag på plats är du varmt välkommen att besöka ateljén. Jag informerar gärna om kursprogram, material och verksamheten i stort. Du kan även handla textilt hantverk, broderi-kit, nålar, broderigarn mm, få hjälp med ditt broderi, få kursprogram. Välkommen!

Inga besök tas emot när det är kurs i lokalen.


Kontaktuppgifter:

Kicki Jonsson

Grisslehamnsvägen 161

764 91 Väddö


0704-839697

kicki@frustrid.se