Stina Barbrosdotter

Detalj av en målning gjord av Stina Barbrosdotter. Välkommen till Fru Strids galleri i sommar, utställningen slår upp dörrarna den 2 juli och pågår till den 19 juli.

Öppettider

torsdag - söndag: 11-16

måndag-onsdag: stängt


Hitta till Fru Strids galleri


Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp, kliv av vid hållplatsen "Edeby Torg". Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter.  Du reser med SL biljett.


Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och  adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn


Latitud 60,0099

Longitud 18,8021.

Stina Barbrosdotter

konstnär


Stina beskriver sig själv och sitt arbete i texten nedan. 


Jag heter Stina, som kreatör skapar jag som S.Barbrorsdotter.


Kreativiteten och behovet av att få skapa har funnits med mig hela livet Det är ett konstant flöde som måste få sippra ut och ta plats för att insidan ska få må bra.

När jag skapar använder jag mig ofta av en slags blandteknik, där jag grundar med akryl alt akvarell o sen målar jag hejvilt med tuschpennor av olika slag.


Motiven varierar men består oftast av djur o växter i en salig blandning kombinerat med viktiga budskap o porträtt, då det är omöjligt att inte påverkas av vår samtids konstanta intryck.


När jag skapar försöker jag att använda mig av olika material o de senaste åren har jag målat mkt på återbrukade föremål som tex koppar/krukor/kannor mm.

Hoppas vi ses i galleriets rum nu i sommar!


Följ Stinas arbete på Instagram art_by_s.barbrosdotter

----------

Fru Strids galleri 2 - 19 juli.

Galleriet är öppet torsdag - söndag 11-16

Vernissage torsdag 4 juli kl 11, välkomna!
Bilderna till vänster är något beskurna

Copyright © All Rights Reserved - FRU STRID - info@frustrid.se - köpvillkor - F-skattsedel