Fru Strids galleri/butik

2022 kommer inte galleriet vara öppet som tidigare, jag tar ledigt i sommar men kommer hålla öppet när jag är hemma. Det blir inga externa utställare utan jag kommer att marknadsföra Fru Strid återbrukar och syr. Håll koll på öppetskylten vid vägen. Välkomna

galleriet1

Galleriet är öppet 25/6-15/8

lördag - söndag: 11-16

Hitta till Fru Strids galleri


Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp, kliv av vid hållplatsen "Edeby Torg". Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter.  Du reser med SL biljett.


Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och  adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.


Latitud 60,0099

Longitud 18,8021


Fru Strids galleri

Grisslehamnsvägen 161

764 91 Väddö

Fru Strids galleri och butik


är ett litet galleri beläget mitt på Väddö i Roslagen. Varje sommar sedan 2015 visar konst  som berör eller upprör. Vi har under åren visat textil, skulptur, foto, måleri, glas, keramik och konsthantverk av yppersta klass.


Sommaren 2022 kommer galleriet inte vaa öppet som tidigare år

Efter att ha hållit öppet 7 somrar i rad tänkte jag ta lite sommarledigt 2022, för att ladda batterier och arbeta med min egen konst i lugn och ro.

Till och från under sommaren kommer galleriet vara en spontan Pop-up butik med det jag syr upp av återbrukade tyger, Fru Strid återbrukar och syr, jag sätter upp en öppetskylt vid vägen när jag håller öppet.

Du kan också handla i min webbutik och hämta hos mig efter överenskommelse, då slipper du fraktkostnaderna.


Vi ses spontant, i webbutiken eller på instagram @frustrid

Vi ses!