Collage

Collage är kursen där då får pröva på många olika tekniker och material att använda i ditt broderi under tre dagar i augusti..

Hitta till Edeby


Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp, kliv av vid hållplatsen "Edeby Torg". Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter.  Du reser med SL biljett.


Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och  adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.

Mat på verandan

Vi äter något gott på verandan eller om vädret tillåter äter vi i trädgården eller galleriet.

Övernatta på Väddö

Det finns flera bra alternativ att övernatta på Väddö. Alla alternativ hittar du på

www.vaddo.se

"COLLAGE" 17-19/5


På den här helgkursen får du prova på att blanda olika textila material och tekniker i ett broderi eller flera. Kursen genomsyras av nyfikenhet och lust att berätta något med de olika teknikerna, var för sig eller tillsammans.


Vi gör ett broderi där vi bl a målar med textilfärg, vi överför dina bilder via dator på tyg, vi broderar med "broderiguld", bladguld - ja allt du tänkas kan som går att fästa eller kombinera med fritt broderi.

Ta med dig eget material om du har, annars finns en hel del att köpa på plats. I övrigt finns det att köpa på plats. Vi håller till i den ateljén på gården.


Anmäl dig till kursen nedan


"COLLAGE" 17-19/5. Fredag-söndag. Kursavgift 2 200:-
 
 
 
 
 
med e-post
med vanlig post i brevlådan
 
 
Jag vill ha nyhetsbrev från Fru Strid
 

Copyright © All Rights Reserved - FRU STRID - info@frustrid.se - köpvillkor - F-skattsedel