Vårbroderier

Vårbroderier, broderikvällar onsdagar 7/2 - 28/3

 

Vi träffas 3 - 8 broderikvällar i vår med start onsdag den 7/2, kl 18-21. Du kan starta upp ett nytt broderi, ta med ett som redan är påbörjat. Du får lära dig hur man kan göra en komposion, material- och stygnlära, använda mallar och vilket tyg vs broderigarn som passar till ditt arbete, överföring av ditt mönster på tyget. Du får även hjälp med hur du kan montera ditt arbete när det är klart.

 

Upplägget på kursen är att du betalar för 3 broderikvällar, kvällste och smörgås ingår, du binder dig att betala 975:- för de tre kvällarna. Om du vill gå flera kvällar betalar du 250:-/kväll utöver de tre obligatoriska fram till den 28/3.

 

Vi arbetar fritt med lusten som ledstjärna. Du väljer vad du vill göra under dagen för att kunna gå vidare med ditt broderande.

 

Vad ingår i kursen & vad kostar det?

  • Lärartid lördag 18-21, kursledare: Kicki Jonsson
  • Du får ett kompendium med grunderna i broderi - stygn, mönsteröverföring och montering.
  • Kvällste och smörgås ingår i kursavgiften

 

OBS!

Visst prova-på material finns på kursen.

Material finns att köpa på plats. Ta med eget material om du har hemma.

Brodera fritt i vår, varje eller i alla fall tre onsdagar som du väljer själv, läs nedan. Vi broderar i ateljén och du får lära dig grundstygnen, lämpligt material till ditt arbete, tyg och broderigarn, hur man kan göra eget mönster till sitt broderi och överföra det på tyget, montering mm. Om du har ett påbörjat broderi är du välkommen att ta med det också.

Jag anmäler mig till "VÅRBRODERIER" , 3 KVÄLLAR - 975:- OBS! Din anmälan är bindande.
 
Onsdag 7/2 kl 18-21
Onsdag 14/2 kl 18-21
Onsdag 21/2 kl 18-21
Onsdag 28/2 kl 18-21
Onsdag 7/3 kl 18-21
Onsdag 14/3 kl 18-21
Onsdag 21/3 kl 18-21
Onsdag 28/3 kl 18-22
 
 
 
 
 
 
 
med e-post
med vanlig post i brevlådan
 
 
Jag vill ha nyhetsbrev från Fru Strid
 

Hitta till Edeby

 

Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp, kliv av vid hållplatsen "Edeby Torg". Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter. Du reser med SL biljett.

 

Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.

Vi fikar på verandan

Vi dricker en kopp te och äter en kvällsmacka för att orka brodera till sena kvällen.

Copyright © All Rights Reserved - FRU STRID - info@frustrid.se - köpvillkor - F-skattsedel