Broderikurser

I vinter bygger vi till en ateljé där broderikurser och olika workshops kommer att hålla till. De första spadtagen har tagits, grävaren är på plats. Efter nyår kavlar vi upp ärmarna och börjar spika - ateljén står klar i maj 2017. Kurser fylls på fortlöpande, se kalendern nedan

Hitta till Edeby

Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp. Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter. Du reser med SL biljett.

 

Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och adressen Grisslehamnsvägen 161. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.

Latitud 60,0099

Longitud 18,8021

Mat på verandan

Vi äter något gott på verandan eller om vädret tillåter äter vi i trädgården eller galleriet.

Boende

Boende och middag ordnas på egen hand och ingår inte i kurspriset. Men vi rekommenderar ...

 

100 meter till Fru Strid

7 km till Fru Strid

 

Fler tips på boenden hittar du på

Väddöbygden.se

 

Aktuella kurser hos Fru Strid på Väddö 2018

 

Välkommen till Väddö och Fru Strids ateljé. Jag anordnar kurser i framförallt broderi men även i virkning, stickning, smyckestillverkning-grund och pärlbindning, då jag bjuder in gästlärare att undervisa i ateljén. Kurserna du ser nedan är bokningsbara, klicka på den röda texten så kan du läsa mer om varje kurs.

 

Kurserna hos Fru Strid bygger på LUSTEN och NYFIKENHETEN att brodera eller jobba med det textila materialet, oavsett om du är nybörjare eller van vid materialet.

 

Kurskalender 2018 (uppdateras fortlöpande)

 

augusti

 

september - oktober

kl 18-21 från 26/9 - 31/10, kom när du kan... klicka på länken och läs mer om kursen

 

oktober

  • Påsöm >> - nybörjarkurs lördag 6/10 med Anna Karin Jobs Arnberg/FULLTECKNAD
  • Påsöm >> - fortsättning söndag 7/10 med Anna Karin Jobs Arnberg/FULLTECKNAD

Det här är kursen för dig som vill lära dig eller komma igång att brodera fritt en hel helg. I samarbete med Mats Persgården B&B på Väddö kan vi erbjuda övernattning och ge möjlihet att verkligen brodera hela helgen. För de som vill besöker vi Kickis ateljé, då hon berättar om sitt arbete och visar sina broderier.

  • Blommor av kläde 27+28/10 >> Det här är kursen för dig som vill dekorera dina broderier, kläder eller ha i håret som prydnad - vackra blommor av kläde. Jag har satt samman en kurs där du får lära dig att göra flera olika blommor som maskroser, prästkragar, anemon, pyttesmå och blad av olika sorter under en helg på Väddö.

 

Fler kurser fylls på fortlöpande

 

Övriga kurser du kan boka

för dig och dina vänner, ditt företag eller familj hos Fru Strid...>>

 

Copyright © All Rights Reserved - FRU STRID - info@frustrid.se - köpvillkor - F-skattsedel