Tvåändsstickning

Den 26 maj 2018 kommer Karin Kahnlund att hålla en kurs i Tvåändsstickning, ett äldre sätt att sticka. Du stickar med två trådar i höger hand och stickar växelvis med trådarna som snos om varandra. Resultatet blir ett tätt, slitstarkt och vackert stickat plagg.

Hitta till Edeby

 

Med buss

Buss 676 går från Stockholm och Norrtälje där byter du till buss 637 som stannar nära Hagtorp, kliv av vid hållplatsen "Edeby Torg". Restiden från Stockholm - Norrtälje tar ca 1 timmer och från Norrtälje till oss på Väddö tar det ytterligare 45 minuter. Du reser med SL biljett.

 

Med bil

Du kan naturligtvis även ta dig hit med bil. Från Stockholm tar det ca 1 tim 30 minuter och adressen Grisslehamnsvägen 161 i byn Edeby. 5 km norr om tätorten Älmsta och ca 1 mil söder om Grisslehamn.

 

Latitud 60,0099

Longitud 18,8021

Mat på verandan

Vi äter något gott på verandan eller om vädret tillåter äter vi i trädgården eller ateljén

Övernatta på Väddö

Det finns flera bra alternativ att övernatta på Väddö. Alla alternativ hittar du på

www.vaddo.se

Tvåändsstickning

med Karin Kahnlund, 26 maj

 

Karin kommer tillbaka! Den 26 maj kommer Karin Kahnlund tillbaka och håller en kurs för dig som vill lära eller pröva på tvåändsstickning. Karin lever med sin stickning och gör fantastiska muddar, vantar och mössor.

 

Välkommen till Väddö och Fru Strids ateljé 26 maj 2018 kommer Karin Kahnlund att hålla en kurs i Tvåändsstickning, ett äldre sätt att sticka. Du stickar med två trådar i höger hand och stickar växelvis med trådarna som snos om varandra. Resultatet blir ett tätt, slitstarkt och vackert stickat plagg. Du lär dig grunderna i tekniken och hinner påbörja en liten vante med alla dess olika moment.

 

I kursen ingår lunch och kaffe/te för- och eftermiddag..

Kostnad 750:-/dag exkl material ca 150:- - som betalas på plats.

 

Boka en oförglömlig dag hos Fru Strid.

Tvåändsstickning med Karin Kahnlund 26/5 kl 10-16, 750:- exkl material (sätt ett kryss i rutan)
 
 
 
 
 
med e-post
med vanlig post i brevlådan
 
 
Jag vill ha nyhetsbrev från Fru Strid
 

Copyright © All Rights Reserved - FRU STRID - info@frustrid.se - köpvillkor - F-skattsedel